Expierenta squeeze-out in servicii financiare

Caprivi

Preluarea BHF Kleinwort Benson prin banca franceză privată Oddo este ca și realizată. Oddo culege în cadrul unei oferte de preluare aproape toate documentele restante ale instituției financiare germano-britanice.

Banca privată franceză Oddo își îndeplinește obiectivul de a prelua BHF Kleinwort Benson. Acum acționarii minoritari trebuie să se pună de acord cu același preț ca și în ofertă.

Până la finalul perioadei inițiale de acceptare a ofertei pe 10 februarie, pentru Oddo au fost ofertate 71.234.478 de acțiuni ale BHF Kleinwort Benson. Asta corespunde unei ponderi de 53,87 procente din acțiunile totale. După transferul formal al acestor acțiuni francezii vor deține în total 128.563.590 de acțiuni, ceea ce corespunde unei ponderi de 97,22%.

Francezii vor iniția acum un squeeze-out la prețul de 5,75 euro pe acțiune a BHF Kleinwort Benson. Perioada de acceptare se va derula de la 22 februarie până pe 11 martie 2016.

BHF Kleinwort Benson este un furnizor european de servicii financiare, care este activ în special în sectorul de private banking și asset management. Grupul, care a activat anterior sub denumirea de RHJ International, este listat la Bruxelles pe Euronext. Își desfășoară activitatea prin intermediul a trei filiale și anume BHF-Bank AG, Kleinwort Benson Wealth Management Gruppe și Kleinwort Benson Investors, care au sediul în Germania, Marea Britanie și Irlanda.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Oddo-leitet-Squeeze-out-ein-article16999971.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 30