Explozie în vânzările domeniului securitate și pază

82162414

Totul este pus sub sigiliu: Nemții își asigură locuințele și casele tot mai des și mai sofisticat. Motivul este creșterea numărului de spargeri, dar și o frică generalizată cauzată de atacurile teroriste. Domeniul pază și securitate se bucură de o creștere substanțială a vânzărilor.

Având în vedere creșterea numărului de spargeri de locuințe raportate în Germania, nemții investesc tot mai mulți bani în securizarea locuințelor. Doar în cazul sistemelor de alarmă vânzările au crescut în 2015 cu 7,4% comparativ cu anul precedent, pentru un total de 714 milioane de euro, spune directorul Asociației Federale pentru Tehnologie în Securitate, Norbert Schaaf, la o conferință de presă ce a avut loc înaintea târgului “Security 2016”. În cazul asigurărilor mecanice cum ar fi a ușilor sau a ferestrelor prin încuietori și alte accesorii a existat o creștere semnificativă, de zece procente, pentru un total de fix un miliard de euro, comparativ cu anul 2013.

Trendul în creștere se continuă în acest an, spune Schaaf. Mulți clienți nu se mai simt în siguranță datorită creșterii numărului de locuințe sparte. La acestea se mai adaugă discuțiile publice privind atacurile teroriste, chiar dacă nu există nici o legătură directă și obiectivă între acestea și nevoia de a ne proteja mai bine propria locuință.

Se cumpără în special încuietori și sisteme de alarmă de valoare mare pentru uși, ferestre sau sisteme de alarmă care îl anunță pe locatar sau proprietarul locuinței despre diferite evenimente ce se petrec, prin intermediul smartphone-ului.

Numărul spargerilor a crescut în anul 2015 cu aproape zece procente comparativ cu anul precedent, pentru un total de peste 167.000, după cum a raportat ministrul federal de interne, Thomas de Maizière, la sfârșitul lunii mai. Din anul 2007 numărul acestora a crescut cu peste 50%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sicherheitsbranche-verzeichnet-Umsatzboom-article18690901.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2