Expozitie de bijuterii „Podoabe Art Nouveau”, la Casa Darvas- La Roche

 

afis-expozitiee 

Vineri, 16 decembrie, la Casa Darvas-La Roche a avut loc deschiderea vernisajului de bijuterii ,,Podoabe Art Nouveau’’ realizate de catre Emauel Dănuţă.

Făcând arte din proiectul „Atelier de artă decorativă”, vernisajul va continua cu expoziţii de vestimentaţie, urmând să se încheie în data de 8 martie cu o seară dedicată doamnelor şi domnişoarelor, având ca invitaţi personalităţi din lumea artistică internaţională .

In deschidere a vorbit Angela Lupșea, directorul Fundației pentru Protejarea Monumentelor Istorice, Anca Popescu din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor și Emanuel Dănuță, creator de bijuterii și accesorii.

Timp de două săptămâni, atelierul de bijuterii al artistului Emanuel Dănuţă se mută la Casa Darvas – La Roche, unde se vor confecţiona bijuterii din mărgele folosind o combinaţie de tehnici right-angle-weave, peyote şi broderie în relief. Se folosesc materiale precum cristale Swarovski, cristal Preciosa şi cristal Celestial. Atelierul Emanuel Dănuţă, va fi deschis de marţi până duminică, între orele 12,00 – 17,00.

Expoziția de bijuterii cu vânzare va rămâne deschisă publicului până în 31 decembrie 2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 89