EXTENSIE FB

 

facebook

Facebook dezvoltă o nouă aplicaţie
Facebook este in curs de dezvoltare a unei noi aplicații,video chat-ul, cunoscut în cadrul companiei ca Slingshot, într-un efort de a rivaliza serviciu popular de mesagerie, Snapchat. Un raport al Financial Times, citand surse familiare planului, susține că Facebook a muncit mai multe luni pentru noua aplicaţie de mesagerie.

Facebook a ajuns sub presiune datorită serviciilor de mesagerie simple, cum ar fi Snapchat, care au atras utilizatorii departe de rețeaua socială în ultimii ani. Reţeaua de socializare a încercat în primul rând să combată această amenințare prin lansarea propriei aplicatie de mesagerie pe cale de dispariție, în decembrie 2012, numită Poke. Însă acest lucru nu a putut face faţă concurenţei în mod semnificativ cu Snapchat și ca urmare fost eliminată din Apple App Store.

Anul trecut, Facebook a încercat o preluare a Snapchat, pentru 3 miliarde dolari, însă oferta a fost respinsă de către co-fondatorii Evan Spiegel și Bobby Murphy. Facebook a achizitionat ulterior, pentru 19 miliarde de dolari, serviciul popular de mesagerie, WhatsApp. Însă, popularitatea aplicaţiei Snapchat a continuat să crească de la respingerea ofertei Facebook, un studiu Pew Research Center estimează că 9 % dintre posesorii de telefoane mobile adulti din SUA folosesc aplicația. La inceputul acestei luni, Snapchat a extins serviciile sale prin introducerea de apeluri video și mesaje text.

Aplicația Slingshot ar putea fi lansată cât mai devreme în această lună, deși sursele au avertizat că aplicaţia ar putea fi anulată.

http://www.ibtimes.co.uk/facebook-slingshot-messaging-app-take-snapchat-1449081

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6