Construirea unei vieți remarcabile este grea și realizarea destinului nu este pentru toată lumea. Doresti sa te bucuri de viață, nu? Deci, nu iti mai rupe spatele pentru a ajunge undeva! Iată câteva modalități prin care poți ocoli acele provocări de viață enervante.
1. Nu mai vorbi cu oameni noi.
Ei au o multitudine de idei noi și inspirație pentru a-ti distrage atenția de la rutina. Lucrand cu aceleași informații, s-ar putea să nu te duca spre success prea rapid, dar construirea de noi relații este consumatoare de timp, iar tu ești ocupat.
Dar, dacă trebuie să te dezvolti, angajeaza-te sa stabilesti 3 intalniri la cafea pe săptămână, cu oameni noi. Utilizeaza LinkedIn, Meetup.com și TenThousandCoffees.com pentru a găsi aliați în industrie, partenerii de afaceri sau un mentor. De ce? Keith Ferrazzi, autorul Never Eat Alone, consideră că, conectarea cu alte persoane este una dintre cele mai importante deprinderi de viață.
“Oamenii fac afaceri cu oameni pe care ii cunosc si ii plac “, scrie el.
Începe să vorbesti cu strainii. Impartaseste cu ei idei și provocări si intreaba-I despre ale lor. O nouă perspectivă te poate ajuta să depasesti cel mai mare obstacol al tau. In plus, ai putea sa intalnesti pe cineva care iti poate salva ani de timp și efort în a ajunge la obiectivele tale.
“Nebunie:. Sa faci același lucru la nesfarsit și sa așteapti rezultate diferite” -Albert Einstein
2. Nu pierde timpul citind.
Ideile sunt inferioare acțiunii. Aglomerandu-ti capul cu cunoștințe va suprasolicita creierul incetinindu-l de la actiune. Este mai bine să pur și simplu sa actionezi. Judecata in domeniul afacerilor secolului 21 este infailibila: Eșecul este bun.
Cu toate acestea … Dacă doresti o scurtatura spre esec, ai putea sta pe umerii altora. Cititul reduce din timpul tau social, dar ce se întâmplă dacă următoarea carte pe care o citesti conține ideea care te ajuta sa faci 50 de milioane $?
Cei mai mulți lideri sunt cititori. Jim Rohn a spus, “Lectura este esențială pentru cei care caută să se ridice deasupra mediocrului.” Warren Buffet citeste 80 la suta din timpul zilei. Autorul Steve Siebold a intervievat 1.200 de oameni bogați și a descoperit ce au in comun: toti sunt cititori.
3. Spune-ti că meriți încă o oră de televizor.
Douăzeci și patru de ore este o zi lunga. Opt pentru somn, opt pentru munca istovitoare, apoi trebuie sa: faci naveta, gătit și duș. Când vei mai avea un timp al tau? Acea oră orizontală in fata televizorului este sacra; sa nu sari peste.
Iti poti construi afacerea mâine, când ti-ai reîncărcat bateriile. Sau in week-end. Sau luna viitoare. Nu poți să faci o muncă de calitate atunci cand esti obosit, nu?
Totuși, acest lucru este exact ceea ce fac oamenii remarcabili. Ei gandesc atunci când sunt somnorosi. De ce? Ei stiu că singura durere este în groaza de la inceput. Lucrarea este de obicei suportabila, daca nu chiar plăcută.
Pornirea este cheia. Vei vedea ca cinci minute de multe ori se transformă în 50, și că lucrarea nu a fost atât de dezgustatoare la urma urmei.
4. Treci peste sala de sport-ai nevoie de odihnă.
Exercițiul fizic taxează. Ridicarea de greutati creează lacrimi microscopice pe care ti le lasă în gât, timp de trei zile. Cinci kilometri de alergare garantează durere. Nu contează că această durere ajuta muschii sa devina mai puternici; durerea este durerea, ceva ce trebuie evitata cu orice preț.
Apoi, din nou, dacă ești sadic, ai indica faptul că activitatea fizică este mai bună decât cafeaua pentru stimularea energiei, deoarece crește furnizarea de oxigen și substanțe nutritive la celule.
Antrenorul personal Jon Joachim spune că, în plus față de creșterea energiei, “Exercitiile fizice pot ajuta in administrarea nivelurilor de cortizol, ceea ce reduce stresul.” De asemenea, ajută creierul sa ramana concentrat, si evita epuizarea.
5. Nu te bate singur pe spate.
Mândria merge înaintea căderii. Prea multa incredere poate duce la alegeri proaste, asa ca nu deveni obraznic. Cei mai mulți oameni nu pot suporta ingamfarea in succes. Dacă doresti sa obtii pe termen lung, nu iesi în evidență și nu alerga dupa ambițiile tale. Sunt șanse sa nu fii un geniu care va schimba lumea, oricum.
Și aici este, cea mai mare minciună ne spunem: că suntem inadecvati. In cadrul unui seminar Tony Robbins a întrebat publicul, “Cine crede că nu sunt suficient de bun?” Intr-o camera cu 10.000 de lideri, 95 la suta au ridicat mâinile.