FABRICA DE SPALAT

FABRICA DE SPALAT

O noua fabrica la Oradea, in urma unei investitii de sase milioane de euro

                                Salesianer Miettex cu sediul la Viena (in foto) a deschis o noua fabrica pentru servicii de spalatorie si inchiriere textile in Oradea, continuand procesul de extindere in Romania,
“Inaugurarea de la Oradea marcheaza a 23-a fabrica Salesianer Miettex la nivel international si prima din zona de vest a Romaniei. Am ales aceasta amplasare deoarece vizam atat clienti din tara, cat si din Ungaria. Ne adresam operatorilor din industria hoteliera, medicala si companiilor din industrie din aceasta regiune care au nevoie de servicii de inchiriere textile, gestionate la cel mai inalt nivel de igiena, confort si profesionalism”, a declarat Victor Ioane(foto), Managing Director CEE Salesianer Miettex.
                               Investitia totala se ridica la peste 6 milioane de euro, dintre care peste un milion de euro investiti in protectia mediului.                                                                 Fabrica are o suprafata totala de 3.600 metri patrati si o capacitate de spalare de 25 tone de rufe pe zi (echivalentul a peste 5.000 de masini de spalat casnice), amplasta pe un teren de 19.000 metri patrati, si este amplasata in Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Odata cu aceasta deschidere, Salesianer Miettex a creat 25 de locuri de munca la nivel local. Fabrica va deservi zona centrala si de vest a tarii, zona de granita si estul Ungariei.Tehnologia din fabrica este de ultima generatie, asigurand o procesare si dezinfectare a textilelor la cele mai inalte standarde internationale acreditate.
                                 Spalatoriile comerciale de mari dimensiuni, precum fabrica SM Oradea au un impact minim asupra mediului.Prima fabrica Salesianer Miettex din Romania a fost deschisa in 2007.Compania va asigura managementul textilelor prin punerea la dispozitie, spalarea, dezinfectarea si livrarea lenjeriilor de pat, prosoapelor, fetelor de masa, uniformelor de lucru si carpetelor lavabile antipraf. Fabrica este organizata in doua parti functionale, una alocata rufelor murdare si una alocata rufelor curate. Cele doua zone sunt total separate printr-o bariera septica, avand intrari interblocabile catre cele doua arii.                                    Salesianer Miettex are fabrici in sapte tari din Europa Centrala si de Est – Austria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria si peste 2.000 de angajati la nivel international. In portofoliul Salesianer Miettex Romania se afla Radisson Blu, Crowne Plaza, Novotel Bucuresti, Double Tree by Hilton, Porsche Romania, Maternitatea Polizu, Spitalul Matei Bals.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……..mai sus a fost despre tehnici de spalare, mai jos despre alte tehnici….a scaunelului…

Se face un sondaj in legatura cu metodele contaceptive folosite de diverse cupluri. Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al doilea ca foloseste pastile si asa mai departe. Ajung cei cu sondajul la o alta familie, bat la usa . Le deschide Maria- inalta de peste doi metri. – Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? – Sigur ca da. Metoda “pupila- scaunel”. – Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si un nitel.. – Il vedeti? Eu sint inalta, iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe el il urc pe un scaunel. El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila trag un sut la scaunel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 90 =