Fabricile BMW așteaptă piese de la Bosch

O lipsă a unei piese importante oprește producția pe liniile de asamblare de la BMW. În loc să construiască mașini, angajații fac activități de întreținere, sau își iau zile libere. Această situația s-ar putea dovedi costisitoare pentru furnizorul Bosch.

Întreruperile de producție de la constructorul auto BMW sunt semnificative și vor dura mai mult decât era inițial de așteptat. Directorul de achiziții, Markus Duesmann, a declarat la München că furnizorul Bosch se află în prezent în imposibilitatea de a livra un număr suficient de angrenaje de direcție pentru seriile 1,2,3 sau 4 de la BMW.

La München, Leipzig și în fabrica Tiexi din orașul chinez Shenyang, capacitatea de asamblare a fost puternic redusă. În Rosslyn, Africa de Sud activitățile de mentenanță și întreținere planificate pentru toamna acestui an au fost devansate. Cei de la BMW consideră că furnizorul Bosch trebuie să își asume responsabilitatea deplină pentru pagubele pe care BMW le va suferi, spune Duesmann. Furnizorul lucrează la capacitate maximă pentru a facilita aprovizionarea cu piese necesare.

Datorită acestor lacune din aprovizionare, mai multe mii de automobile nu vor ajunge să fie finalizate la termen. O mare parte dintre acestea vor putea fi recuperate, spune un purtător de cuvânt de la BMW. Nu se știe cu toate acestea, cât de mult va dura această problemă. Există speranțe că, clienții nu vor trebui să aștepte mult timp pentru automobilele comandate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-Werke-warten-auf-Bosch-Teile-article19864517.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =