Facebook a realizat multe

ff4b095e909ef3e50bf5cfc06b1d2540

Creștere spectaculoasă, cu asta impresionează Facebook. În trimestrul trecut vânzările au explodat, iar profitul a crescut și el. Fondatorul și directorul executiv, Mark Zuckerberg, este mai mult decât mulțumit, iar investitorii se pare că și ei de asemenea.

Investițiile masive ale Facebook își arată acum valoarea. Compania a vândut mai mult în al treilea trimestru și a câștigat în anul precedent și astfel a depășit așteptările analiștilor. Creterea a fost determinată de veniturile semnificativ mai mari din publicitate.

Investitorii sărbătoresc evoluția, acțiunile au crescut cu aproximativ cinci procente, imediat după eliberarea cifrelor trimestriale, iar mai târziu creșterea s-a redus la aproximativ 2%. Chiar și fondatorul și directorul executiv Mark Zuckerberg a fost mulțumit, declarând că a fost un trimestru bun și compania a reușit multe.

Vânzările au urcat cu 41% la 4,5 miliarde de dolari. Veniturile anterioare au fost însă obținute și cu costuri majorate proporțional. Acestea au crescut cu 68% la fix 3 miliarde de dolari.

Numărul utilizatorilor activi s-a majorat în cele trei luni de până la sfârșitul lui septembrie cu 14% față de perioada similară din anul precedent, totalizând 1,55 miliarde.

Numărul membrilor care folosesc un dispozitiv mobil pentru conectare a crescut cu 23% la 1,39 de miliarde. De asemenea, a mai fost depășit pragul de un miliard de vizitatori într-o singură zi și astfel cu 17% mai mult decât recordul de anul trecut.

http://www.teleboerse.de/aktien/Facebook-hat-eine-Menge-erledigt-article16284371.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 6