Facebook indisponibil la nivel mondial

fbfehler

Facebook indisponibil la nivel mondial

Mulți membri ai rețelei de socializare Facebook au încercat în zadar luni seara să intre pe site. Acesta a avut probleme grave. În ultimele săptămâni aceste probleme au fost tot mai dese.

Facebook a fost luni indisponibil pentru a treia oară într-o perioadă de aproape două săptămâni. De data aceasta cea mai mare rețea online din lume, a fost offline timp de o oră pentru mulți utilizatori. Utilizatorii au fost întâmpinați cu mesajul “Sorry, something went wrong” până ce versiunea de web a revenit și apoi și aplicațiile au putut fi din nou utilizate.

Facebook a confirmat problemele de la nivel mondial pe pagina sa destinată dezvoltatorilor. Prin intermediul serviciului de presă CNBC un purtător de cuvânt a explicat faptul că au existat probleme de configurare.

Rețeaua operează o infrastructură vastă ce se bazează pe diverse centre de calcul, iar serviciul a rulat foarte stabil până la apariția recentelor probleme. În același timp, căderile pe scară largă sunt neobișnuite atunci când se petrec în mai multe locații simultan.

În ultimele două săptămâni Facebook a avut deja de două ori probleme grave cu accesibilitatea site-ului, printre care joi seara. La nivel, mondial, pe Facebook sunt înregistrați 1,5 miliarde de utilizatori.

http://www.n-tv.de/technik/Facebook-weltweit-ausgefallen-article16030041.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 30