Facebook intră în afacerea de transport cu Uber

_87252866_thinkstockphotos-493220172
În prima incursiune a Facebook în afaceri de transport, firma a fost de acord sa lucreze cu Uber pentru a permite utilizatorilor să comande un taxi Uber direct din aplicația Messenger.

Noul serviciu înseamnă că utilizatorii Messenger vor putea să solicite un vehicul Uber fără a părăsi software-ul Facebook. Utilizatorii nu vor trebui să descărce separat aplicația Uber. “Uber pe Messenger” a apărut în unele părți ale Statelor Unite în această săptămână, a declarat cele două firme.

Companiile au anunțat parteneriatul, prin intermediul blog-urilor separate. Facebook are circa 1,5 miliarde de utilizatori la nivel global și Uber este cea mai mare companie de comanda taxi din lume în ceea ce privește finanțarea.

Daca parteneriatul dintre firme va avea succes , va mari clientela Uber, deoarece App Messenger Facebook are circa 700 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Uber și Facebook au declarat că vor oferi utilizatorilor prima plimbare gratuită – o călătorie în valoare de până la 20 de dolari. Facebook a declarat că oferta va fi disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

http://www.bbc.com/news/business-35118639

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =