Facebook își schimbă layout-ul

Facebook-Nutzer-sollen-in-Zukunft-das-Layout-ihres-Profils-freier-modifizieren-koennen

Facebook își schimbă layout-ul

Facebook vrea să schimbe din nou ceva. De această dată nu este vorba despre modificarea politicii de confidențialitate, ci despre imaginile de profil. Acestea vor fi înlocuite pe viitor de materiale video.

Facebook vrea să introducă un nou tip de imagini de profil. Rețeaua de socializare experimentează în acest sens cu așa numite GIF-uri, deci imagini animate, care pe termen lung ar trebui să înlocuiască imaginile statice. Informația a fost raportată pe site-ul “thenextweb.com”.

În loc ca privitorul să se uite la poze normale, utilizatorii Facebook vor putea ca pe viitor să își salute privitorii prin intermediul unui scurt videoclip. Ei vor putea de asemenea să posteze clipuri video pe pagina lor, pe care apoi să le prezinte la un eveniment.

Pozele statice nu vor fi însă înlocuite complet. Chiar și pentru acestea este planificată o nouă funcție, care este testată în prezent de utilizatorii iOS din California și Marea Britanie. Fotografiile vor putea fi postate doar pentru o anumită perioadă. Cine vrea de exemplu să posteze de ziua sa o fotografie cu sine de când era copil, poate face acest lucru doar pentru o singură zi.

În afară de acestea, sunt testate de asemenea noile funcții pentru imagini de profil în vedere mobilă. Astfel testerii pot în prezent să publice și un text sub poza lor de profil. Funcția este asemănătoare cu cea de pe Instagram. Utilizatorii pot în acest fel să comenteze la propria fotografie.

http://www.n-tv.de/technik/Facebook-veraendert-sein-Layout-article16049726.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 86 =