Facebook ne izolează de foști parteneri

RTR4C0UZDacă o legătură amoroasă din viața reală eșuează lamentabil, atunci acest lucru afectează și relația virtuală cu foștii parteneri. Cei afectați de suferință văd o singură opțiune, de a bloca persoana care le-a provocat-o. Dar există și alternative.

Rețeaua online Facebook vrea să facă mai ușoară despărțirea dintre utilizatori. Este testată o funcție, care filtrează automat pozele și noutățile fostului partener sau fostei partenere din pagina cu știri, spune compania americană.

Astfel utilizatorii sunt ajutați să suporte mai ușor despărțirea de foști parteneri, explică un manager al Facebook, Kelly Winters.

Utilizatorii vor putea să își modifice statutul relaționar cu mai multe opțiuni, de la “single”, „într-un parteneriat” sau „despărțit”, „până la este complicat”. Potrivit celor de la Facebook opțiunea este propusă automat utilizatorilor

Facebook odată ce statusul relației este schimbat în despărțirea sau divorț.
Astfel că pe viitor utilizatorii vor putea să aleagă dacă mai doresc să urmărească sau să filtreze în continuare activitățile fostului partener.

De asemenea vor putea decide dacă fostul partener poate să îi vadă în continuare fotografiile sau postările. Un al treilea instrument permite ca în general sau de la caz la caz postările să fie astfel modificate încât spre exemplu fostul partener să nu mai fie menționat sau să nu mai poată fi identificat în poze.

http://www.n-tv.de/technik/Facebook-filtert-Ex-Partner-heraus-article16396431.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 3