Facebook pulverizează așteptările

3jut1020

Facebook pulverizează așteptările
Cu veniturile din publicitate Facebook trece prin acoperiș. Vânzările și profiturile au explodat. Pe piața de capital, compania este brusc la fel de valoroasă ca gigantul IT, IBM. Iar CEO-ul Mark Zuckerberg vrea mai mult. Vrea să se apropie de valorile Google.

Facebook poate plasa mai multă publicitate pe smartphone-uri și tablete și prin urmare vânzările sale au crescut surprinzător de puternic. Mai mult decât atât, numărul de utilizatori care accesează în mod regulat cea mai mare rețea online din lume a pus în termen de trei luni 40 de milioane de dolari în plus, până la un total de 1,32 miliarde. Investitorii au recompensat dezvoltarea, acțiunile Facebook au crescut după tranzacționare cu cinci la sută, la un nivel record.

Al doilea trimestru a adus o creștere a vânzărilor Facebook, conform relatărilor, cu un procent enorm de 61% până la 2,91 miliarde de dolari în termen de un an. Veniturile din publicitate de pe dispozitive mobile a crescut cu aproximativ 150%. Prin urmare, acum 62% din veniturile total provin din acest mediu. Acum trei luni proporția era de 59%.

Chiar profiturile au explodat față de anul precedent, cu o creștere de aproape 140%, până la 791 milioane de dolari. Creșterile sunt de asemenea mai mari decât rivalele, precum Google sau Twitter.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Facebook-pulverisiert-Erwartungen-article13298056.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =