Facebook și Twitter blocate în Algeria pentru a preveni frauda la examene

 Untitled

Algeria a blocat temporar rețelele sociale mass-media, cum ar fi Facebook și Twitter incepând de sâmbătă seara (18 iunie) pentru a preveni frauda la examene. Scurgerile on-line legate de lucrari a forțat mii de elevi de liceu să susţină din nou examenele finale. In jur de 555,177 de elevi vor susține din nou examenele bacalaureatului și rețelele sociale mass-media vor rămâne inaccesibile pentru milioane de algerieni în întreaga țară, până la ultimul test joi (23), a declarat o sursă de telecomunicații pentru AFP.

Ministerul Educației Naționale a fost citat de Al Jazeera a spus: “. Au fost luate toate măsurile pentru a asigura buna funcționare a examenelor, în colaborare cu alte sectoare interesate, și anume Poliția Națională, Jandarmeria Națională, de protecție civilă și autoritățile de sănătate” Ministerul a adăugat că alte părți de pe internet nu au fost afectate.

Cu toate acestea, duminică (19 iunie), unii utilizatori au declarat că nu au putut avea acces la site-uri precum Google și întreruperile de rețea 3G pentru telefonie mobilă au fost de asemenea raportate.

http://www.ibtimes.co.uk/facebook-twitter-blocked-algeria-prevent-exam-fraud-1566414

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 80 =