”Familia Simpson” a criticat într-o manieră amuzantă primele 100 de zile din mandatul preşedintelui Trump

Producătorii serialului animat ”Familia Simpson” l-au criticat într-o manieră amuzantă pe Donald Trump prin intermediul unui videoclip – devenit viral – dedicat primelor 100 de zile din mandatul actualului preşedinte american, în care politicianul republican este prezentat în timp ce se laudă că şi-a crescut numărul de simpatizanţi pe Twitter şi că şi-a redus erorile comise pe terenurile de golf, informează AFP.com.

Acest clip de 96 de secunde, publicat pe contul de Twitter al celebrului serial ”Familia Simpson”, difuzat de postul Fox, oferă imagini în premieră dintr-un episod special, programat duminică seară în Statele Unite, în care personajele din show-ul TV animat vor sublinia faptul că ”au trecut deja 6,8% din totalul zilelor care reprezintă mandatul lui Donald Trump la Casa Albă”.

Adunând deja peste 5 milioane de vizionări pe YouTube, vineri, clipul debutează cu o secvenţă ce prezintă o atmosferă sinistră la Casa Albă, în timpul unei furtuni nocturne, în care purtătorul de cuvânt al executivului american, Sean Spicer, este prezentat în timp ce se spânzură în sala în care sunt organizate conferinţele de presă, purtând pe piept un afiş cu mesajul ”Demisionez”.

”Nu îl voi înlocui!”, reacţionează celebra consilieră a lui Trump, Kellyanne Conway, fugând prin Casa Albă după ce vede cadavrul lui Sean Spicer.

La etaj, sunt arătate personaje caricaturale, reprezentându-i pe strategul Steve Bannon şi cumnatul lui Donald Trump, Jared Kushner, în timp ce se bat.

În tot acest timp, Donald Trump este aşezat în pat, purtând o pijama roz, cu un telefon mobil în mână şi înconjurat de o carte a fostului prezentator vedetă al postului Fox Bill O’Reilly şi de un volum intitulat ”Ghidul Floridei cu doar 10 milioane de dolari pe zi”.

”100 de zile în funcţie şi am realizat deja atât de multe. Mi-am scăzut erorile pe terenul de golf, contul meu de Twitter are 700 de simpatizanţi în plus”, spune personajul Donald Trump, în timp ce un câine din rasa teckel, care îi serveşte pe post de perucă, se învârte în cerc pe capul preşedintelui american.

”Iată un proiect de lege pe care trebuie să îl citiţi imediat. Va scădea impozitele doar pentru republicani”, îi transmite preşedintelui unul dintre asistenţii lui.

”Nu poate să îl citească Fox News? Voi privi ceea ce vor comenta ei”, răspunde preşedintele, înainte de a privi spre ecranul unui televizor, ce arată secvenţa în care fiica lui cea mare, Ivanka, devine judecător la Curtea Supremă şi îşi promovează noua colecţie vestimentară.

Producătorii serialului ”Familia Simpson” au ”prezis” că Donald Trump va deveni preşedintele Statelor Unite într-un episod difuzat în anul 2000.

”Familia Simpson/ The Simpsons”, ajuns în 2016 la cel de-al 28-lea sezon, va doborî recordul pentru cel mai longeviv serial de televiziune din Statele Unite, după ce producătorii de la postul de televiziune Fox au anunţat că sezoanele 29 şi 30 ale serialului animat sunt în pregătire.

Pe parcursul celui de-al 29-lea sezon, ”The Simpsons” va depăşi episodul 635 – record deţinut de serialul ”Gunsmoke” – şi va deveni cel mai longeviv show de televiziune din istoria Statelor Unite. Odată cu finalul sezonului 30, serialul va însuma 669 de episoade.

Serialul ”The Simpsons” a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea ”The Tracey Ullman Show”. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca ”Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

Producţia prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”. Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =