FB IA UN GOLF

nimeni-nu-se-astepta-la-asta-mark-zuckerberg-si-a-luat-masina-noua-si-i-a-uimit-pe-toti-ce-conduce-omul_1SEFUL FACEBOOK SI-A LUAT MASINA NOUA-GHICI CE?

Mark Zuckerberg surprinde din nou! Fondatorul Facebook e recunoscut pentru modestia cu care traieste, dar la inceput de 2014 a hotarat sa-si ia masina noua.

Si nu e la ce s-ar fi asteptat toata lumea de la un om cu aproximativ 20 de miliarde de euro in conturi. Zuckerberg conducea pana acum o masina modesta, o Honda Acura TSX si a decis sa ramana in aceeasi linie.

Seful Facebook si-a cumparat un Volkswagen golf, ce-i drept versiunea GTI cu 220 de cai putere si care costa 30.000 de euro! Mai mult, Wall Street Journal scrie ca Zuckerberg  a optat pentru cutie manuala si nu pentru una automata ca majoritatea americanilor.

Nu e prima data cand Mark Zuckerberg atrage atentia asupra modului sau de viata. El si-a cumparat in 2013 o casa obisnuita intr-un cartier normal dupa ce s-a casatorit cu logodnica sa, Priscilla Chan.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile                   GOLF masina germana ca si TRABANTUL………….

Un american bogat, după ce a primit Trabantul comandat zice plin de admiraţie:
– Ce ţi-e şi cu nemţii ăştia. Ca întotdeauna foarte meticuloşi. Înainte de a trimite maşina au trimis modelul de plastic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 6 =