fb intim

Facwbook_2919160b

Facebook întăreşte intimitatea actualizării
Pentru cei care au dat share accidental unei actualizari pe Facebook, reţeaua de socializare vine cu o siguranţă mai bună a actualizării. În cursul zilei de joi, Facebook a schimbat actualizarea implicită pentru noii membri. În loc de a fi partajate întregului public în mod implicit, actualizările vor fi partajate doar cu prietenii. Și Cum funcționează ?

Când postaţi o actualizare pe Facebook, puteți alege de cine vreţi să fie văzută: de prieteni,doar de tine, sau de publicul întreg. Opţiunea „de către public” , înseamnă o mulțime de oameni, în special “, oameni care nu sunt prietenii tăi, oameni din afara retelei. Noua setare implicită se aplică membrilor noi ai reţelei Facebook. Dar, orice membru poate schimba setarea implicită pentru toate actualizările și poate alege un public specific pentru fiecare actualizare în parte.
Pentru a vă proteja și mai mult, Facebook a anunțat un nou instrument de confidențialitate, care va apărea în următoarele săptămâni. Acest nou instrument va ajuta la revizuirea setărilor cheie. Noua actualizare Facebook este cu siguranță o veste bună pentru orice membru care a împărtășit vreodată ceva nedorit, mulțimii greșite.

http://www.cnet.com/news/facebook-tightens-the-privacy-of-your-updates/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 70