Febra iPhone alimentează cursul Apple

RTR3VZIJ

Febra iPhone alimentează cursul Apple
În câteva săptămâni compania de tehnologie Apple va aduce pe piață cea mai nouă generație a telefoanelor inteligente iPhone. La lansarea pe piață aceasta va aduce entuziasm în rândul investitorilor. Acțiunile sunt trimise la valori record.

La scurt timp după începerea anunțului lansării noului iPhone, acțiunile companiei Apple au urcat brusc pe piețele de valori. Pentru prima dată în doi ani de zile, acțiunile concernului tehnologic au ajuns să coste peste 100 de dolari. Tranzacționarea s-a oprit la valoarea de 100,53 de dolari, record de valoare ce nu a mai fost atins până în prezent.

După-amiază acțiunile Apple au urcat pe bursa New York Stock Exchange Nasdaq chiar până la 100,68 dolari și a avut astfel cel mai ridicat nivel înregistrat din septembrie 2012 și până în prezent. Recenta creștere de pe piața de capital este de asemenea o dovadă de încredere pentru CEO-ul Apple Tim Cook. Până în prezent, el consideră că este prea mult pentru el să afirme că, calcă pe urmele legendarului Steve Jobs. Mulți fani Apple tânjesc după The Next Big Thing, după produsele iPhone și iPad. Dar cel puțin investitorii par să nu dea dovadă de scepticism. De la sfârșitul lunii aprilie acțiunile Apple au crescut cu peste 30%.

http://www.teleboerse.de/aktien/iPhone-Fieber-heizt-Apple-Kurs-an-article13450766.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2