Federer își păstrează șansele de record

61399659

Federer își păstrează șansele de record

De cinci ori a câștigat deja Federer competiția US Open. După victoria finală împotriva lui John Isner, elvețianul este pe drumul cel bun pentru a se încorona ca un recordmen all-time al competiției, din punct de vedere al titlurilor câștigate. Toate acestea se datorează eșecului prematur a lui Andy Murray, care a pierdut la Flushing Meadows.

Superstarul Roger Federer poate să viseze în continuare la cel de-al șaselea titlu al său la New York. Pe locul doi în lume, născut în Elveția, acesta a triumfat în optimile de finală ale competiției cu doar un break în fața lui John Isner din SUA, care măsoară 2,08 metri înălțime, cu scorul de 7-6 (7-0), 7-6 (8-6) și 7-5.

După 2 ore și 39 de minute Federer a transformat cea de-a doua sa minge de meci în fața a 23.771 de spectatori de pe stadionul Arthur-Ashe. Federer se va întâlni în drumul către ultimul act al competiției cu francezul Richard Gasquet, care a trecut în cele din urmă de Tomas Berdych din Cehia cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, 6-1.

Pentru Federer, în vârstă de 34 de ani, a fost cea de-a 30-a victorie într-una din legendarele sesiuni nocturne de pe Centre Court de la Flushing Meadows. Cu cel de-al șasele triumf el ar putea să doboare recordul de victorii de la US Open care este deținut de americanii Pete Sampras și Jimmy Connors.

http://www.n-tv.de/sport/Federer-wahrt-Chance-auf-Titelrekord-article15883751.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =