FedEx câștigă mai mult și crește

47227289

Afacerile merg bine la FedEx și întreaga conjunctură este una favorabilă. Cele mai recente cifre trimestriale ale serviciului de coletărie sunt extrem de bune, iar investitorii reacționează în consecință.

Serviciul american de coletărie, FedEx, a câștigat în primul trimestru mai mult ca în aceeași perioadă a anului precedent. Profitul a crescut de la 692 de milioane la 715 milioane, anunță americanii. Vânzările s-au majorat și ele de la 12,3 miliarde de dolari la 14,7 miliarde. În comerțul post-bursier acțiunile FedEx au crescut cu fix un procent.

Concernul cu sediul la Memphis a explicat creșterea prin atragerea de venituri substanțial mai mari în afacerile express și cu transport de mărfuri. FedEx a convenit în luna mai achiziția rivalului olandez TNT Express pentru suma de 4,9 miliarde de dolari.

Dezvoltarea afacerilor FedEx reprezintă un indicator pentru întreaga conjunctură, pentru că serviciile de coletărie preiau și livrează mărfuri de la producători din diferite domenii, precum electronică, farmacie, tehnică medicală și construcție de automobile.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Fedex-verdient-mehr-und-waechst-article18687811.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4