FedEx dă o nouă viață pentru Boeing 767

express-plane-767-master-cs-e5c3302-1601201

FedEx dă o nouă viață pentru Boeing 767

Boeing ar fi dorit ca modelul 767 să fie restructurat și utilizat pe viitor ca aeronavă de alimentare pentru armată. Dar acum constructorii primesc o nouă comandă majoră. Comanda serviciului de livrări colete FedEx este un semnal pentru recuperare.

Comandă majoră pentru constructorul de aeronave Boeing: concernul logistic FedEx vrea să comande o duzină de aparate de zbor de transport marfă Boeing-767-300F. Acordul corespunzător cu constructorul de aeronave Boeing cuprinde 50 de comenzi ferme și opțiuni pentru alte 50 de aparate de acest tip.

Comanda are un volum de aproape 20 de miliarde de dolari, după prețurile de listă, după cum anunță FedEx. Cumpărătorii se așteaptă însă la reduceri semnificative la comenzi majore. Comanda este cea mai mare pentru Boeing 767, care a fost dat în folosință pentru prima dată în anul 1982 ca aparat de zbor pentru pasageri. După amiază compania își va prezenta cifrele trimestriale.

FedEx a suferit în ultimii ani de pe urma unui declin în transportul global de mărfuri pe cale aeriană. Recent s-a arătat o recuperare a pieței mondiale pentru transportul aerian de mărfuri, după ce după criză financiară au urmat ani de recesiune. Clienții se decid pe bază de costuri pentru expediții mai lungi ca durată de livrare, decât pentru livrări expres. În consecință afacerile cu livrări expres au probleme în a-și menține profitabilitatea.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/FedEx-haucht-Boeing-767-neues-Leben-ein-article15567981.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 9