FEMEIA? AFACERE?

 

 

Ede Tordai EFIAP - Aşteptare copyEde Tordai EFIAP - Iza#4 copyEde Tordai EFIAP - Iza#5 copyFEMEIA? AFACERE?

                                                       Nu,nu va ganditi la ceva ilegal. Este vorba de fotografii cu subiectul “FEMEIA” in cadrul  expoziţiei artistului fotograf Ede Tordai EFIAP din Târgu Mureş, despre care aflati detalii in comunicatul integral al ASOCIATIEI FOTO ART ORADEA, de mai jos,si care mi-a parvenit de cateva minute prin amabilitatea d’lui STEFAN TOTH, presedintele asociatiei.Fotografiile sunt superbe si inspirationale pentru articole de business, de ex calendare.

In ciuda faptului că ne aflăm în plină vacanţă, Galeria “Euro Foto Art” din Oradea îşi continuă programul său expozitional. În acest context începând cu data de 10 iulie 2013,cunoscută galerie va găzdui expoziţia artistului fotograf Ede Tordai EFIAP din Târgu Mureş. Expoziţia cuprinde 101 fotografii alb-negru şi color, fiind alcătuită pe două cicluri. Primul ciclu  intitulat “Ochiul satului”, alcătuit din socio-fotografii, a fost prezentat recent în cadrul Zilelor culturii municipiului Târgu Mureş, respectiv în cadrul manifestărilor “Orange Day” dedicate zilei de naştere a Reginei Olandei. Cel de al doilea ciclu, al cărei personaj principal este femeia, urmează să fie prezentat în premieră absolută în această fomulă, pentru prima dată, la Oradea.

 

Artistul fotograf expozant s-a născut la data de 26 septembrie 1976, la Târgu Mureş şi a început să fotografieze din fragedă copilărie. Lucrările sale au fost premiate prima data în anul 1990, la diferite saloane naţionale. “De atunci viaţa mea a fost condusă de dragostea pe care o manifest faţă a fotografie Prin fotografiile mele vreau să prezint lumea aşa cum o văd sau o închipui” afirmă despre lucrările sale artistul fotograf expozant Ede Tordai EFIAP. Studiile sale de fotografie şi design le-a  făcut prin diferite specializări. În prezent artistul este preocupat de fotografia de reportaj, portret şi de reclamă. Din anul 1996 a devenit membru al cunoscutului Fotoclub “Târgu Mureş” din Târgu Mureş, care recent şi-a aniversat 60 de ani de existenţă. Lucrările sale au fost prezentate la peste 100 saloane  internaţionale de artă fotografică, din care peste 50 de lucrărie au fost distinse cu diferite premii naţionale şi internationale. În anul 2011 devine membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România şi obţine distinicţia de Artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (AFIAP) şi numai la un an în urma rezultatelor internationale, a obţinut distincţia de excelenţe FIAP. “.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în prezenţa autorului, miercuri 10 iulie 2013, ora 18:00 şi  la care organizatorii invită pe toţi iubitorii fotografiei să participe. Expozantul va fi prezentat de artistul fotograf Zsigmond Bálint EFIAP din Târgu Mureş, iar lucrările acestuia de către criticul de artă Dr. Ramona

Ede Tordai EFIAP-Doamnă misterioasă#1 copyEde Tordai EFIAP - Nasul copyNovicov. Momentele muzicale vor fi oferite de artiştii Cvartetului „Varadinum“ din Oradea. La eveniment a fost invitat şi reprezentantul  Consiliului Judeţean Bihor, domnul Horia Carţis, director cabinet al preşedintelui. Expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP, preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art“ Oradea.

 

Noua expoziţie, organizată în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul“ Oradea şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, sub patronajul Consiliului Judeţean Bihor, în cadrul schimburilor culturale bilaterale, dintre Clubul Fotografic „Nufărul“ din Oradea şi Fotoclub “Târgu Mureş” din Târgu Mureş, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator, până la data de 30 iulie 2013, în zilele de lucru între orele 08:00 – 19:00. Intrarea este liberă.

 

 

Asociaţia „Euro Foto Art” Oradea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 94 =