fenta “gratuit”

human-body-could-charge-portable-devices-future

 

Britanicii pierd 1 miliard de lire datorită telefoanelor “gratuite”
Britanicii pierd 1 miliard de lire sterline pe an, continuând să plătească pentru mobilele, care au fost deja achitate în întregime. Un nou studiu, uSwitch estimeaza ca 9,2 milioane de utilizatori de telefoane mobile din Marea Britanie, plătesc în continuare pentru acestea, deoarece nu au făcut nimic când le-au revenit contractele pentru reînnoire. Prin trecerea la un nou abonament , acești utilizatori ar putea salva 104.40 de lire pe an.

De asemenea, studiul arată că 56 % din utilizatorii de telefonie mobilă din Marea Britanie folosesc mai puțin de jumătate din indemnizația de minute și 21 % utilizează mai puțin de o cincime. În medie, o persoana foloseste doar 39 % din indemnizația lor. uSwitch a cerut utilizatorilor să caute noi oferte, odată ce aceştia şi-au încheiat contractele.
Ernest Doku , expert în domeniul telecomunicațiilor la uSwitch, spune că 71% din oameni optează pentru telefoanele care vin „ gratis” la abonamente, însă ce ei nu ştiu este faptul că pe parcursul contractului aceştia plătesc dublu telefonul. De aceea, pentru a economisi bani, Doku recomandă trecerea pe cartele SIM cât mai curând posibil.
http://www.ibtimes.co.uk/9-million-uk-mobile-users-losing-out-expired-contracts-1448324

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 33