Fermierii recunosc că maltratează animalele

80671833

Există numeroase imagini șocante din crescătoriile de porci din Germania. Noile imagini arată printre altele porci, care se mănâncă între ei. Afectate sunt de această dată crescătorii ale unor funcționari de top din economia agricolă germană.

Curcani în stare de descompunere, purcei spulberați pe podea și porci care se mănâncă între ei: reprezentanți de nivel înalt a asociațiilor agricole au recunoscut încălcări ale regulamentelor de protecție a animalelor înregistrate în unitățile operate de ei. După publicarea unor înregistrări video cu camera ascunsă a organizației pentru protecția animalelor “Animal Rights Watch”, președintele asociației fermierilor din landul Thüringen, Helmut Gumpert, explică faptul că angajații săi nu ar fi sacrificat conform regulamentului purceii care nu erau într-o stare bună de sănătate.

Pe fotografii se poate vedea cum o femeie lovește un purcel aflat la podea și apoi îl lasă acolo, chiar dacă el încă mai mișca. Acuzațiile, care sunt îndreptate împotriva unui total de doisprezece funcționari agricoli de nivel înalt, au fost raportate în presă de NDR și “Süddeutsche Zeitung”. Potrivit acestora, experți independenți în protecția animalelor au identificat în fotografii încălcări clare ale legilor.

Gumpert a vorbit despre cazuri izolate. Imaginile au fost luate însă în urmă cu un an și jumătate. El susține că între timp practicile nelegale au fost înlocuite cu practici standard de sacrificare a animalelor care nu corespund standardelor de calitate. Curtea federală competentă a declarat că va urmări în continuare acest caz.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bauern-gestehen-Misshandlung-von-Tieren-article18713716.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 53