Ferrari GTC4 Lusso la Geneva

Ferrari-GTC4Lusso

La Salonul Auto de la Geneva (3-13 martie) va debuta noul Ferrari cu patru locuri, GTC4 Lusso. Urmașul FF vine din nou cu tracțiune integrală, combinată pentru prima dată cu roți spate directive. Sub lunga capotă va sta un V12 6,3 litri aspirat, care de acum are 690 de cai putere, iar cuplul maxim este ajustat la 697 newtonmetri.

Astfel că GTC4 Lusso va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este 335 km/h. Proporțiile FF au rămas la fel la noul bolid cu patru locuri, iar designul a fost ușor prelucrat: spre exemplu grilajul frontal a fost modificat, iar linia acoperișului este ceva mai plată, terminându-se într-un spoiler, iar este partea din spate este împodobită de patru lumini.

De asemenea, s-a lucrat la trancțiunea integrală cu diferențial controlat electronic și roți directoare pe spate. Acestea, împreună cu sistemul Shooting Brake și clapetele electronice vor face întreaga experiență una mai dinamică. În noul cockpit renovat va exista pentru prima dată o platformă nouă de Infotainment, cu un ecran de tip touchscreen și diagonală de 10 inch.

Numele este o trimitere la strămoși precum 330GTC sau 250GT Berlinetta Lusso, în timp ce cifra 4 ne duce cu gândul la cele patru locuri ale sale.

http://www.n-tv.de/auto/FF-Nachfolger-rast-mit-fast-700-PS-article16960321.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 26