Ferrari vinde mai multe Ferrari

RTS5GHW

 

La puține zile după debutul bursier de la New York, Ferrari prezintă rezultatele pentru trimestrul trecut, care se potrivesc cu legendarul producător de mașini sport: vânzările și profitul au crescut. În schimb rezultatul este unul ce poate fi gestionat.

Astfel de cifre sunt văzute cu bucurie de investitori: producătorul de mașini sport, Ferrari, și-a majorat semnificativ profitul în trimestrul trecut mulțumită cifrelor mari din vânzări. Rezultatul net a urcat în al trielea trimestru cu 62% până la o sumă totală de 94 de milioane de euro.

Vânzările au crescut mulțumită efectelor pozitive de curs valutar cu 9,2% la 729 de milioane de euro. În ultimele trei luni Ferrari a vândut 1949 de automobile. Vânzările au urcat cu 21% peste nivelul perioadei similare de anul trecut. Cu aceste cifre Ferrari rămâne în segmentul de lux, reprezentând în continuare un producător de nișă, prin cantitățile sale reduse.

În comparație: vânzările de automobile personale la producătorul german Volkswagen a fost doar în luna septembrie de 513.500 automobile.
Anul acesta vânzările de la Ferrari ar trebui să crească potrivit obietivelor companiei de la 7200 de automobile sport la 7700.

Vânzările ar trebui să atingă apoi un volum corespunzător de 2,8 miliarde de euro. Profitul operațional ajustat ar trebui să ajungă potrivit obiectivelor fixate la 725 până la 745 milioane de euro. Iar nivelul de îndatorare se va ridica între 1,98 și 2,03 miliarde euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ferrari-verkauft-mehr-Ferraris-article16234616.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 90