Festivalul The Big Picnic, la prima editie organizata in Parcul I Decembrie

Prima ediție The Big Picnic va avea loc în perioada 16-18 iunie 2017, în Parcul 1 Decembrie din Oradea. În viziunea organizatorilor, festivalul este un „call-to-action” către publicul local de a-și folosi parcul și spațiul verde la potențialul lui maxim.

Publicul este așteptat vineri, 16 iunie, începând cu ora 16.00 până seara târziu, iar sâmbătă și duminică, 17 – 18 iunie, începând cu ora 12.00.
În cele 3 zile de festival, Parcul 1 Decembrie va fi redefinit în primul rând ca spațiu de întâlnire între generații, de asemenea, va găzdui multe activități interactive și concerte de muzică live bună, genuri muzicale aparte, jazz, blues, indie, funk, electro, cu un fresh urban sound care nu a fost în trecut accesibil orădenilor.

Astfel că, prin intermediul programului variat pregătit, Parcul 1 Decembrie va deveni loc de interacțiune între muzică, cultură, educație și sport:
– Zonă de relaxare și cel mai mare picnic din Oradea – întindem hamace, păturici, pufi
– Proiecții de filme în aer liber
– Zonă pentru copii: animatori, activități educative
– Zonă de mâncare: standuri cu gustări, răcoritoare, băuturi
– Zonă de distracție și sport
– Concerte: printre primele nume confirmate care vor urca pe scena festivalului The Big Picnic sunt Baby Elvis, JazzyBit, The Kryptonite Sparks, Butterflies in My Stomach și Moonlight Breakfast.
Intrarea la festival este libera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 7 =