Fiat Chrysler recheamă SUV-uri

RTX1LQ2XPentru Fiat Chrysler 2015 a fost un an dificil. În special în SUA constructorul auto a trebuit să recheme în service câteva milioane de automobile. Acum are din nou probleme cu sute de mii de autovehicule de teren.  

Datorită pericolului de incendiu, constructorul auto Fiat Chrysler trebuie să recheme în total 570.000 de automobile, spun rapoartele din presă. Automobilele afectate au fost vândute în special în SUA, Canada și Mexic. Cablurile din interiorul vehiculelor se pot supraîncălzi și pot să declanșeze incendii, după cum raportează presa americană citând informațiile oferite de compania americano-italiană. Concernul a subliniat faptul că nu au existat până în prezent incidente.

Datorită diferitelor probleme Fiat Chrysler a fost nevoită în acest an să recheme în special în SUA milioane de automobile. De asemenea, producătorul a fost nevoit să achite compensanții în valoare de sute de milioane de dolari. Cel mai recent Autoritatea Americană pentru Supravegherea Traficului a impus companiei o amendă de 70 de milioane de dolari, pentru că producătorul nu ar fi respectat ani de zile obligația de a raporta accidente, răniți și cazuri de deces provocate de defecte.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Fiat-Chrysler-ruft-Gelaendewagen-zurueck-article16641911.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 28