Fiecare al treilea tren ICE întârzie

61426536

Fiecare al treilea tren ICE întârzie

Reputația Deutsche Bahn este atât de proastă cum de mult nu s-a mai întâmplat: tot mai mulți călători aleg alternative precum autobuzele pe distanțe lungi. Căile ferate germane recunosc faptul că există un mix nefericit de factori dăunători. Și mai există și refugiații.

Tot mai mulți călători renunță la serviciile Deutsche Bahn. Motivele pot fi multe: lipsa de punctualitate, trasee eliminate, prețuri prea mari. Situația este nesatisfăcătoare, confirmă un purtător de cuvânt al companiei, pentru Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung. Acesta a declarat că știe că pentru clienți este o situație ce provoacă furie.

În același timp afacerile cu transportul cu autobuzul pe distanțe lungi cresc continuu. Acestea au deservit în anul 2014 fix 16 milioane de călători, aproape dublu cât au făcut în anul precedent, după cum anunță Biroul de Statistică. Concurența Deutsche Bahn însă nu doarme.

Potrivit statisticilor fiecare al treilea tren al Deutsche Bahn ajunge prea târziu la destinație. Iar în acest context, prea târziu înseamnă cu peste cinci minute mai târziu. De asemenea fiecare al treilea tren de legătură este pierdut , în medie, de călători. Purtătorul de cuvânt al Deutsche Bahn aspune că se lucrează sub o mare presiune pentru îmbunătățirea situației. În ciuda acestui fapt trebuie să recunoască că, compania nu este capabilă să își mențină promisiunile.

Obiectivul stabilit de însăși Deutsche Bahn sună astfel: 80% dintre trenuri ar trebui să ajungă la timp la destinație. Acest obiectiv a fost atins pentru ultima dată la începutul acestui an, raportează FAZ. De atunci numărul întârzierilor a crescut simțitor. Întârzierile reprezintă o situație permanentă a întregii companii, se spune împreună cu scuzele de rigoare din partea conducerii companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Jeder-dritte-ICE-Zug-kommt-zu-spaet-article16115211.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 87