FINANTAREA NISSAN

2014-03-27 19.21.25FINANTAREA MOBILITY

Noul Nissan Qashqai a fost lansat. Aseara, incepand cu orele 19:00,  la sediul Auto Bara& Co de pe starada Borsului nr.22, a avut loc inaugurarea noului Nissan Qashqai „ The ultimate urban experience”.

Evenimentul deschis de proprietarul companiei, dl. BARA OCTAVIAN si IOANA MIHUTI, marketing-managerul grupului(foto), a debutat cu un moment muzical realizat de doi tineri talentati din Oradea, urmat apoi de discursul directorului de Vanzari , Viorel Barnutiu,  referitor la noul si inteligentul Nissan Qashqai.7

„ A fost construit in jurul pasagerilor si al soferului”, spune acesta, noul Nissan dispune de un display central „ Advenced Drive- Asist”, care iti prezinta toate informatiile de care ai nevoie in timp real. Construit pentru prima data in 2007, astazi noul Nissan Qashqai dispune de un sistem inovator complet bazat pe elemente de siguranta puternice si avansate.

Este dotat de asemenea cu functii de control prompte si cu cinci camere de luat vederi, care ajuta soferul, prin emiterea unor semnale acustice, sa depaseasca eventualele probleme in circulatie.

Inedit este noul program, Finantare Mobility Nissan, prin care cumparatorul are posibilitatea sa plateasca 15% avans din pretul intreg, dupa care, timp de trei ani de zile se calculeaza o rata lunara pentru jumatate din valoarea ramasa. Iar dupa acesti trei ani, cumparatorul poate returna masina si sa ia alta noua.Interesant nu?

Preturile noului Nissan Qashqai, variaza intre 15.000 si 25.000 de Euro plus TVA.

——————————————————————————————————————————————————————————–

 regular_smile……..un autoturism, silentios, inteligent,….etans………..

Se plimba Gheorghe ce se plimba prin sat, cand da de Badea Ion.
– Auzi, ma, Gheorghe… ai auzit ce-au mai facut si japonezii astia? intreaba Ion
– Nu, ma…
– Pai, no, ma, submarinu’… care ar merge pe sub apa… da’ aia nu s-or ineca acolo?
– Eeeeh, nu bade Ioane, ca ii etans!
– Ce? ce etans? etans?
– Cum, ma, nu stii?
– Nu, ma, n-am auzit…
– Pai, ia fii atent.. te-ai scaldat in Cris pana acu’?
– Da’ cum sa nu, ma…
– Si-ai tras si tu niste vanturi asa…
– Da, ma… ca toata lumea
– Pai si ti-o intrat Crisu’-n c*r?
– Nu…
– Apai, asta-i etans, ma, vezi tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 14