Firmă berlineză de imobiliare se listează la bursă

15341449

Firmă berlineză de imobiliare se listează la bursă

Piața imobiliară din capitala germană înflorește și compania focusată pe apartamente cu sediul la Berlin, Ado Properties, face afaceri strălucitoare. Iar acum firma cu creștere rapidă aspiră la o listare la bursă, iar banii ar trebui să fie utilizați pe anumite obiective concrete.

Firma de imobiliare Ado Properties vrea să se listeze în săptămânile următoare la bursă. Cu emiterea de acțiuni ar trebui să se adune cel puțin 400 de milioane de euro. Banii ce vor veni pentru Ado din listarea la bursă vor fi investiți înainte de toate în cumpărarea de noi apartamente în Berlin, sau cel puțin asta vrea șeful companiei, Rabin Savion. Savion a declarat că portofoliul companiei ar trebui dublat la 30.000 de proprietăți.

Unicul acționar al firmei de imobiliare de la Berlin care dorește o înregistrare a acțiunilor sale în piața strict reglementată (Prime Standard) în puternica piață reglementată a Bursei de la Frankfurt este Ado Group. Compania înregistrată la Tel Aviv vrea să cedeze la listarea subsidiarei sale o parte din acțiunile sale, iar alte acțiuni noi vor veni dintr-o majorare de capital. Băncile de investiții Kempen și UBS precum și Barclays sau Commerzbank vor fi apropiate tranzacției.

De regulă durează aproximativ patru săptămâni de la anunțul listării la bursă până la apariția primei notificări. În mod oficial Ado Properties s-a decis pentru o dată de listare în acest an. Informații preliminare de la insideri estimează Ado Properties la o evaluare în jurul sumei de 800 de milioane de euro. Firma nu a dorit să ofere informații.

http://www.teleboerse.de/aktien/Berliner-Immobilienfirma-geht-an-die-Boerse-article15217941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 12