Firma chineză Gyon va aduce încă o mașină electrică de lux pe piața americană

Gyon electric car brand launches August 8, 2018

Se mai adaugă un brand printre producătorii de automobile electrice de lux. Ultimul, pe nume Gyon, vine din Asia sub forma diviziei de lux a unei companii din grupul FAW, care se numără printre cei mai mari producători auto chinezi.

Brandul a declarat recent că va debuta cel mai recent model al său la Los Angeles pe data de 8 august. Prezentarea conceptului Gyon se va face de către CEO-ul Sitech, Jacky Xian și COO-ul Joe Chao. O imagine concept a fost lansată deja de companie în presă și se pare că automobilul va fi un sedan de mari dimensiuni cu proporții de coupe.

Gyon lucrează cu compania californiană Gaffoglio Family Metalcrafters pentru a construi manual acest automobil electric. Gaffoglio a mai construit mașini custom pentru Hollywood, show-uri auto și călătorii în parcuri de distracții.

Gyon nu a dezvăluit încă volumele noului sedan propuse pentru producție, dar spune că acesta va avea între 500 și 700 kilometri autonomie. Două cifre care ar putea indica faptul că vor exista două variante de baterii.

Compania a mai spus de asemenea că mașina va avea cel mai avansat sistem de rulare autonomă din lume, care va proveni de la Bosch. Furnizorul auto german are planuri să lanseze începând cu anul viitor un serviciu de taxiuri autonome în Silicon Valley, în parteneriat cu Daimler.

https://www.greencarreports.com/news/1117883_chinese-gyon-to-bring-another-luxury-electric-car-to-market-in-u-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =