Firmă de modă o dă în judecată pe Ivanka Trump

Ivanka Trump provoacă un adevărat “shitstorm” cu firma sa de modă. Fiica președintelui american are acum pe bună dreptate probleme, pentru că datorită concurenței neloiale, o firmă californiană de modă o cheamă în instanță.

Vești proaste pentru Ivanka Trump. După cum raportează televiziunea “CNBC”, compania californiană de modă Modern Appealing Clothing (MAC) a intentat un proces împotriva Ivankăi Trump. Acuzațiile sunt: concurență neloială. MAC argumentează că Ivanka ar fi obținut avantaje necuvenite din faptul că tatăl ei este președinte, precum și din activitatea de consultanță a bărbatului ei, Jared Kushner.

Prin acest proces afacerea cu sediul la San Francisco vrea să obțină o interdicție pentru vânzarea de produse marca Trump în tot statul California. Compania Ivankăi nu a dorit să facă declarații pe marginea acuzațiilor.

Ivanka a creat agitație și dispreț public imediat după victoria în alegeri a tatălui ei, atunci când ea a purtat în cadrul unui interviu TV o brățară în valoare de 10.000 de dolari din propria sa colecție, iar apoi a promovat bijuteria printr-un newsletter către clienții săi. S-a iscat un adevărat scandal care a determinat și lanțul american de magazine, Nordstrom, să renunțe la gama de produse a acesteia. Donald Trump a militat pe platforma Twitter împotriva acestei decizii. Consultantul său apropiat, Kellyanne Conway, a promovat de asemenea produsele marca Ivanka Trump.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Modelabel-verklagt-Ivanka-Trump-article19759034.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 24