FIRMELE BRITANICE NU VOR CA UK SA IASA DIN UE

european-union-flags

 

Firmele din UK, nu vor să părasească UE
Potrivit sefului Organizatiei Industriale, întreprinderile britanice doresc să rămână într-o Uniune Europeană reformată, nu să se retragă din aceasta. După victoria partidului anti-Europa, UKIP, în alegerile europene, directorul general al Camerei Comerțului din Marea Britanie (BCC), John Longworth, a declarat că este evident că întreprinderile din Regatul Unit doresc să vadă schimbări în relația lor cu piața unică, dar majoritatea nu vor să părăsească UE.

Fostul angajat al Asda şi Tesco spune că victoria UKIP scoate în evidență faptul că firmele britanice doresc în mod evident o modificare a normelor, dar nu îndeamnă partidul controversat să facă modificări radicale, ci doar să joace un rol activ. Acesta a adaugat ca cele mai multe firme doresc noi înțelegerI între UE și Marea Britanie pentru a fi supuse unui referendum.
În ciuda apelurilor pentru schimbări, un sondaj CCA a arătat că 59% din companiile chestionate spun că vor să rămână în UE. Doar 16% nu vor acest lucru. Dar studiul a aratat, de asemenea, o abordare oarecum capricioasă a UE. Aproape un sfert au declarat ca o scădere în performanța  a economiei UE ar fi de ajuns pentru a le convinge să se retragă. Per ansamblu, întreprinderile din Regatul Unit simt că renunţând la UE ar avea un efect negativ, 61%, spunând că aceasta ar avea un impact negativ asupra viitorului lor.

http://www.ibtimes.co.uk/british-businesses-want-eu-change-not-exit-says-bccs-john-longworth-1450100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 49