First Person Shooter pentru Magic Leap One

Magic Leap One, viitorul headset cu AR ce provine de la unul dintre cele mai bine finanțate start-up-uri din istorie, se spune că va sosi pe piață cândva în acest an. În timp ce nu se cunosc cu adevărat nici un fel de specificații, în afara unora care au ieșit la iveală în timpul prezentării oficiale din decembrie, un factor important care a rămas nerezolvat este cel al conținutului, care se materizalizează încet, în ciuda accentului pus de companie asupra confidențialității.

Se pare că din discuțiile cu anumite persoane reiese că va exista un joc first-person shooter numit Dr. Grordbort`s Invaders, care este programat să se lanseze împreună cu Magic Leap One. Weta Gameshop, o echipă de 50 de oameni implicată în dezvoltarea de jocuri, desprinsă din Weta Workshop, și-a început oficial activitatea, potrivit RadioNZ. Studio-ul este întocmit jumătate din membrii ai companiei Weta și jumătate din angajați ai Magic Leap, care își desfășoară activitatea într-o locație Weta din Miramar, Noua Zeelandă.

Magic Leap a prezentat pentru prima dată conceptul din Dr.Grordbort în martie 2015, dar nu era clar la acea vreme ce rol a avut videoclipul, dacă a avut doar rol de marketing, sau imaginile prezentare vor fi văzute vreodată de gameri pe propriile platforme. Acum este clar că, conceptul nu a fost doar un teaser ci un prototip real al unui joc la care Weta Workshop lucrează.

Vorbind cu Brian Crecente de la Rolling Stone și cu artistul și designerul Greg Broadmore de la Weta Gameshop, jurnaliștii au aflat că jocul Dr. Grordbort`s Invaders se află în producție de mai bine de cinci ani, iar activitatea a implicat o parte producție de joc și o parte dezvoltare a platformei.

https://www.roadtovr.com/wetas-dr-grordborts-invaders-slated-to-launch-alongside-magic-leap-one/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 37 =