Fisker EMotion are un preț uriaș, de până la 190.000 de dolari


Fisker EMotion a atras privirile multor participanți de la 2018 Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, Nevada, iar acum aflăm și prețul pentru o astfel de minune.

Am știut faptul că EMotion nu va fi ieftin. Acest lucru a fost cu atât mai evident atunci când modelul a apărut la CES cu patru uși-fluture și un ecran LED curbat care ocupă relativ mult spațiu în partea din spate.

Să nu mai vorbim de materiale precum fibră de carbon și aluminiu, LiDAR, posibilitate de rulare autonomă de nivel 4, 650 kilometri cu o singură încărcare, încărcare super-rapidă, roți de 24 de inch, construite din fibră de carbon, la care se adaugă anvelope Pirelli, iar lista continuă…

Fisker a declarat că el crede că, cumpărătorii de seria 7 de la BMW și clasa S de la Mercedes sunt principalul public-țintă pentru acest nou sedan de lux, pur electric, pe nume EMotion. Astfel că producătorul auto a pus un preț pe măsură vehiculului.

Anterior, se vorbea în presă despre faptul că modelul de bază va porni de la 129.000 de dolari. Acum Fisker Inc. majorează numerele. EMotion va avea un preț între 130.000 și 190.000 de dolari. Adică mult peste teritoriul în care activează Tesla.

EMotion este planificat să ajungă pe piață în 2020. Cu toate acestea, producătorul auto spune că va fi foarte serios cu privire la potențialul bateriilor cu componente solide. Dacă bateriile cu componente solide ce vor oferi o autonomie de 800 de kilometri vor fi gata pentru lansarea din 2020, Fisker a recunoscut că va amâna fără doar și poate lansarea pentru a include noua tehnologie în mașinile sale.

Fisker EMotion Pricing Insanely High At Up To $190,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 34