Flota ICE primește un interior nou

Deutsche Bahn modernizează multe din trenurile lor ICE. Ele vor primi, printre altele, un nou aspect interior. Pentru pasageri acest lucru înseamnă în special mai mult spațiu în vagoane. În afară de asta tehnologia pentru securitate va fi adusă la cel mai ridicat nivel.

Deutsche Bahn echipează toată flota lor de ICE-3 cu noi funcționalități interioare și tehnologie modernă. Obiectivul este de a face trenurile mai comfortabile pentru clienți și de a le adapta tendințelor digitale, spune un purtător de cuvânt intervievat în hala de întreținere de la Nürnberg.

66 de trenuri vor oferi pe viitor mai mult spațiu pentru bagaje, pentru cărucioare de copii și scaune cu rotile. În jur de 30.000 de locuri au fost renovate în trenurile ICE și circa 35.000 de metri pătrați de covoare noi au fost schimbate. În această campanie de renovare Deutsche Bahn a investit suma de 210 milioane de euro.

Trei trenuri au trecut deja prin modernizare. Toate lucrările ar trebui să se finalizeze până în anul 2020. De asemenea, toate trenurile vor fi echipate cu Sistemul European de Control al Trenurilor (ETCS). Acesta este parte dintr-o tehnologie unică propusă la nivel european, care ar trebui să asigure mai multă siguranță pentru pasageri și să ofere mecanicilor de locomotive informații importante în timp real.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/ICE-Flotte-bekommt-neues-Innenleben-article19848512.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 10