FMC și Fresenius sunt convingătoare

fmc-1

După trei ani de slăbiciune concernul de dializă Fresenius Medical Care (FMC) ia avânt. Acesta profită în special de afaceri mai bune în America de Nord. În cazul concernului mamă Fresenius cel mai bine merg afacerile Generika.

În cazul celui mai mare concern din lume pentru produse de dializă, Fresenius Medical Care (FMC), după trei ani de profituri în scădere afacerile încep să strălucească din nou. În primul trimestru al acestui an compania a înregistrat o creștere de 9% a profitului, până la 228 de milioane de dolari americani. Afacerile s-au dezvoltat extrem de bine în America de Nord, în timp ce în alte regiuni s-au arătat efecte valutare, spune directorul executiv al FMC, Rice Powell. După un prim trimestru puternic, ei sunt pe drumul cel bun pentru a-și atinge obiectivele pentru întregul an.

Vânzările ar trebui să crească în anul 2016 cu 7%, ajustate în fața efectelor valutare, iar profitul cu 15-20%. FMC va ajunge astfel după câțiva ani dificili să înregistreze din nou profit.

Reducerile din sistemul american de sănătate au afectat puternic compania în anul 2013. Compania a reacționat printr-un program de economisire și a redus în consecință activitățile din America de Nord din domeniul dializei (Care Coordination). Acolo vânzările au crescut anul acesta cu peste o cincime.

În America de Sud și câteva țări asiatice FMC a crescut cu toate acestea, pentru că monedele locale de acolo au pierdut semnificativ din valoare în comparație cu dolarul. La nivelul întregului concern vânzările au urcat cu șase procente la un total de 4,2 miliarde de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/FMC-und-Fresenius-ueberzeugen-article17607356.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 53 =