Fondatorul Playboy își caută “colegi de apartament”

RTXXPQFPlayboy vrea să vândă luxoasa vilă a lui Hugh Hefner pentru o sumă impresionantă. Cine va plăti aceste multe milioane de dolari va primi nu doar o proprietate sofisticată cu piscină, ci și un motiv de mândrie: fondatorul Playboy va locui în continuare acolo.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, caută un cumpărător bogat pentru vila sa: legendara Playboy Mansion este scoasă la vânzare pentru 200 de milioane de dolari. Acest lucru a fost făcut cunoscut de compania Playboy Enterprises. Pe lângă suma impresionantă există însă un alt motiv de mândrie: vedeta în vârstă de 89 de ani vrea să continue să locuiască și să utilizeze anumite părți din proprietate.

Imensa proprietate din cartierul rezidențial nobil Holmby Hills din Los Angeles a fost pentru mai mult de 40 de ani centrul creativ al lui Hefner, potrivit spuselor directorului executiv al Playboy, Scott Flanders. Este momentul potrivit pentru a găsi un cumpărător al acestei proprietăți imobiliare incredibile. Acest lucru poate fi datorită faptului că numeroși vizitatori ai vilei construite în anul 1927 în stil Tudor și a clădirilor din zonă le descriu ca fiind într-o stare ce necesită renovare urgentă.

Playboy Mansion este cunoscută în primul rând pentru petrecerile zgomotoase și oaspeții celebri. Proprietatea dispune de 29 de camere, o cramă și săli de cinema. Grădinile întinse oferă de asemenea case de oaspeți, terenuri de sport sau piscină cu cascade. Ca și atracții, pe proprietate funcționează de asemenea o grădină zoologică și un cimitir pentru câini.

Cu toate acestea, site-ul web de cancan, TMZ, scrie că Hefner nu va primi niciodată 200 de milioane de dolari pentru Playboy Mansion și citează pentru acest lucru agenți imobiliari locali. Prețul real al proprietății s-ar ridica la 80-90 de milioane de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Playboy-Gruender-Hefner-sucht-Mitbewohner-article16746171.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =