FONDURI EUROPENE DE LA 5 LA 3 ZILE, DE PLATA

fonduri_ue_48867400

O ordonanţa de Urgenţă a Guvernului aparuta zilele acestea, stabileşte reducerea termenului pentru plata sumelor datorate, de la cinci zile la trei zile. Practic măsura vizează eficientizarea plăților către beneficiari, eliminarea blocajelor și a piedicilor artificiale în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

De asemenea se  prevede şi extinderea mecanismului decontării directe a facturilor prin cereri de plată, dar și eliminarea unor bariere în implementarea proiectelor. Beneficiarii POS DRU vor putea solicita decontarea tuturor cheltuielilor vechi, eligibile, efectuate în cadrul proiectelor.

Totodată, prevederile legale au fost completate și adaptate și la specificul POS Transport astfel încât acest mecanism să devină funcțional și pentru beneficiarii programului care sunt în administrarea autorităților locale.

O noutatae demn de semnalat este realizarea unui  mecanism de asigurare a unui flux de numerar necesar continuării investițiilor în cazul formulării unei sesizări de fraudă, până la momentul punerii în mișcare a acțiunii penale.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile…..sa multumim si noi fondurilor europene pentru doua zile?………..

Se duce Bula la matusa lui si ii spune:

– Multumesc pentru cadou, matusa Bubulina!

– N-ai pentru ce, Bula!

– Asa cred si eu, dar mi-a zis mama sa iti spun multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 35