FOOTBAL MANAGER

Simulatorul absolut de management fotbalistic revine: FOOTBALL MANAGER™ 2014, cel mai autentic de până acum!

Simulatorul absolut de management fotbalistic revine: FOOTBALL MANAGER™ 2014, cel mai autentic de până acum!

Din cunoscutul site, www.pcgamesro, prin amabilitatea redactiei acestuia am preluat,partial, acest articol.

Cu peste 1000 de îmbunătățiri și optimizări, al zecelea joc al seriei Football Manager™, creată de către Sports Interactive și SEGA®, este cel mai autentic și mai realist de până acum.

Sports Interactive și SEGA Europe Ltd. au dezvăluit astăzi primele detalii despre Football Manager 2014… jocul cel mai complex din punctul de vedere al gameplay-ului și al tehnologiei utilizate din întreaga istorie a faimoasei serii de simulatoare de management fotbalistic. Cu peste 1000 de îmbunătățiri și optimizări față de varianta anterioară, FM 2014 este cea mai realistă simulare de management de fotbal din toate timpurile. Pe lângă elementele îmbunătățite de gameplay, FM 2014 vine cu o gamă largă de inovații tehnologice. De exemplu, jocul va fi pentru prima dată disponibil și pentru sistemul de operare Linux, iar producătorii au implementat tehnologia „cloud save“, pentru ca managerii virtuali să își poată continua carierele din single player de pe orice computer, de oriunde din lume.

De asemenea, experiența FM a devenit chiar mai facil de personalizat decât până acum, mulțumită integrării Steam Workshop. Acest lucru le va permite managerilor să își creeze și să le ofere altor jucători acces la conținut FM și experiențe personalizate, cum ar fi pachete foto/sigle, competiții noi și custom și chiar și provocări in-game speciale, create cu ajutorul Challenge Editor, inclus acum în Pre-game Editor (oferit spre download gratuit). „Scopul nostru a rămas neschimbat de-a lungul anilor pe care i-am dedicat producției seriei Football Manager: să oferim cea mai autentică și mai captivantă simulare a managementului fotbalistic, o modelare fidelă a lumii reale a fotbalului, de care să te poți bucura de oriunde din lume“, a declarat Directorul de studio Sports Interactive, Miles Jacobson. „Jucătorii pot prelua controlul asupra echipei de la orice computer, iar mulțumită îmbunătățirilor semnificative pe care le-am adus structurii jocului, dar și elementelor nou adăugate, FM 2014 va oferi cea mai completă experiență Football Manager de până acum.“Mai mult aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 73