Ford construiește mai multe mașini în Germania

Handarbeit-bei-Ford-Mitarbeiter-werden-immer-seltener-in-der-Produktion-gebraucht-doch-bei-manchen-Arbeitsschritten-sind-Menschen-unverzichtbar

Ford construiește mai multe mașini în Germania

Ford crește din nou producția sa din fabricile germane ale landurilor Nordrhein-Westfalen și Saarland. Trendul cererii este extrem de pozitiv, apreciază șeful fabricii Ford de la Koln, Bernhard Mattes, pentru Wirtschaftswoche.

Din februarie va porni la Koln o a treia linie de producție Ford. Producția supermini-ului Fiesta ar trebui să crească de la 300 de vehicule zilnic la 1850. Producătorul revine astfel la nivelurile de vârf atinse în prima jumătate a anului trecut. În lunile octombrie și noiembrie munca a fost redusă în fabrica de la Koln. În Saarlouis producția zilnică a crescut deja conform revistei economice după sărbători la de la 1530 la 1770 de vehicule.

Precum se întâmplă și pentru Opel, la Ford Europa este regiunea cu cele mai multe probleme comparativ cu restul lumii, pentru că piața este considerată a fi saturată. În al treilea trimestru pierderea înregistrată de Ford înaintea impozitării a crescut la 439 de milioane de dolari de la 182 milioane cu un an în urmă. Managementul a fost acuzat printre altele, de proasta gestionare a situației din Rusia. Ford deține fabrici în Germania la Koln-Niehl, Koln-Merkenich și în Saarlouis precum și un centru de cercetare la Aachen.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ford-baut-wieder-mehr-Autos-in-Deutschland-article14296381.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18