Ford Fusion Energi 2019 primește o autonomie mai mare

Imagini pentru Ford fusion energi

Ford majorează capacitatea bateriei și autonomia electrică a sedanului său hibrid de tip plug-in, începând cu anul 2019. Noua bateria va stoca 9kWh, comparativ cu 7 kWh cât avea capacitate versiunea precedentă, pentru a oferi lui Fusion Energi 2019 o autonomie de 40 de kilometri.

Bateria mai mare ar trebui să facă din Fusion Energi un model mai competitiv, având în vedere alternative precum Toyota Prius Prime, care oferă de asemenea 40 de kilometri de autonomie, precum și Hyundai Sonata Plug-In Hybrid, care oferă 45 de kilometri și Kia Optima Plug-In Hybrid cu 48 de kilometri.

Fusion Energi 2019 vine de asemenea cu Ford Co-Pilot 360 (sistem de asistență a șofatului) ca dotare standard, care include avertizări pentru coliziuni frontale, frânare automată de urgență, monitorizarea unghiurilor moarte, control activ al benzii de circulație și faza lungă automată.

Sistemul de infotainment Sync 3 de pe Ford oferă acum compatibilitate Waze și Alexa pentru a ajuta la cumpărături, la căutarea și controlul unor facilități de smart-home, chiar de pe drum. Fusion Energi Titanium vor reprezenta vârful de gamă și vor sosi cu cruise control adaptiv ca dotare standard și capabilitate stop-and-go, navigație cu SiriusXM Traffic și Travel Link. Aceste opțiuni sunt de asemenea opționale și pe alte nivele de echipare.

https://www.greencarreports.com/news/1118309_2019-ford-fusion-energi-gets-longer-electric-range

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 45