Ford spune că producția de automobile electrice se va concentra în China

Pe măsură ce urmărim cu entuziasm apropierea anului 2019, este important de reținut că Ford nu a produs nici un model hibrid nou, clasic ori plug-in, sau vehicul complet electric, din anul 2013 și până în prezent.

De fapt, compania își restructurează gama de modele și le retrage pe cele vechi. C-Max Energi, hibrid plug-in, de forma unui hatchback înalt, a fost scos din producție acum câteva luni, iar fratele său hibrid va urma de asemenea în primăvara sau vara acestui an.

Acest lucru va face ca Ford să rămână doar cu modelul Fusion Hybrid și sedan-urile plug-in din seria Energi, Lincoln MKZ Hybrid (fără variantă plug-in) și Ford Focus-ul Electric de volum mic, care e un model învechit, aflându-se în al șaptelea an de producție.

Compania a emis diferite declarații de presă cu privire la planurile sale de a scoate pe piață 13 modele electrificate, aici fiind incluse atât hibride clasice, plug-in sau automobile care rulează doar pe baterii. Compania promite de asemenea un SUV complet electric cu o autonomie de 500 de km, care ar trebui să sosească pe piață în anul 2020, precum și o camionetă hibrid în mărime completă din seria F.

https://www.greencarreports.com/news/1114483_ford-china-will-lead-our-electric-car-effort-300-mile-electric-suv-to-be-built-in-mexico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 24