A FOST DE BINE RETRAGEREA LUI XP DE PE PIATA

 

45555802

Retragerea Windows XP aduce mulțumire pentru Intel
Se întoarce optimismul la cel mai mare producător de cipuri din lume. Clienții corporativi cer din nou mai multe computere. Motivul este retragerea unui clasic al software-ului.

Producătorul de cipuri Intel, prins în boom-ul telefoanelor inteligente și al tabletelor, atrage noi afaceri. Datorită unei cereri neașteptat de mari din partea clienților corporativi pentru PC-uri tradiționale, grupul din Santa Clara a crescut peste previziuni. Prin urmare, cel mai mare producător de cipuri dein lume calculează acum venituri pentru trimestrul al doilea de la 13,4 miliarde de dolari la 14 miliarde de dolari, față de 12,5-13,5 miliarde prognozate anterior. La acestea se adaugă și o marjă de profit mai mare.

Pentru întregul an de asemenea nu se mai așteaptă la o stagnare ci la o creștere a veniturilor. Motivul ar putea fi de asemenea deosebit pentru experți ce spun că, printre cauze se numără Microsoft prin retragerea sistemului său de operare Windows XP. Multe companii au profitat astfel de schimbarea de software pentru a schimba și infrastructura.

Prețul acțiunilor Intel a reacționat după orele de program, cu o creștere de peste 4% ca urmare a noii prognoze. De asemenea, în luna aprilie a acestui an compania a ridicat previziunile de profit pentru anul 2014.

Intel este jucătorul de top în afaceri cu procesoare de PC-uri pentru acasă și pentru afaceri. Cu toate acestea, grupul a ignorat faptul că smarthpone-urile și tabletele reprezintă o parte tot mai mare din piața totală.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ende-von-Windows-XP-erfreut-Intel-article13011416.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 88