Fost director al Porsche lucrează pentru Apple

83613405

Apple practică o mare secretomanie față de planurile sale de a construi un automobil. Dar angajamentul fostului dezvoltator de la Porsche, Alexander Hitzinger, este un indiciu pentru faptul că americanii au intenții serioase.

Un fost dezvoltator al Porsche lucrează pentru concernul american Apple, arată informațiile din cercurile apropiate companiei. Directorul de dezvoltare a automobilului de curse 919 Hybrid, Alexander Hitzinger, s-a angajat în California la Apple, după ce ar fi plecat de la producătorul de automobile sport, spune un insider.

Anterior și publicația “Manager Magazin” a raportat despre acest personaj. După datele prezentate, inginerul lucrează în prezent la dezvoltarea iCar pentru Apple.

Hitzinger nu a dorit să se exprime cu privire la noul său angajator. După informațiile prezentate pe rețeaua de socializare LinkedIn, el lucrează din aprilie ca și inginer la o companie de tehnologie din regiunea San Francisco.

Producătorul american de smartphone-uri ține în mare secret detaliile planurilor sale de expansiune în industria automobilistică, care au provocat agitație. În mod oficial nu a fost confirmată niciodată intenția companiei de a dezvolta automobile autonome. După rapoartele din presă Apple este în acest sens în discuții cu doi constructori auto germani, BMW și Daimler, dar și cu producătorul britanic de automobile de lux, McLaren, însă fără nici un rezultat palpabil.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ex-Porsche-Mann-arbeitet-fuer-Apple-article19349881.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 67