Foști angajați ai Deutsche Bank în fața curții

39ca03c0bbeb7ee67ceb8a0807a3b748

În fața Curții Regionale de la Frankfurt începe procesul de fraudare împotriva a șapte angajați suspendați de către Deutsche Bank și a unui manager. Procesul începe cu cererile de arestare ale acuzaților.

Cu o grămadă de cereri de arestare, Curtea Regională de la Frankfurt a început un proces sub acuzația de fraudare împotriva a șapte foști și actuali angajați ai Deutsche Bank. A doua instituție de impunere a pedepselor economice încearcă să clarifice rolurile pe care instituția financiară le-a jucat în cadrul unei operațiuni de deturnare TVA prin care a fost deturnată suma de 200 de milioane de euro în decurs de câteva luni în anii 2009 și 2010.

Președintele judecător Martin Bach nu a dorit să ofere informații cu privire la reținerea acuzaților cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani. Patru dintre acuzați și doi consilieri de-ai lor se consideră însă prejudiciați și contestă competența camerei. Bach vrea însă să negocieze în continuare. Bach a condus pentru prima dată în anul 2011 un proces de fraudare din domeniul emisiilor de CO2, în care șase comercianți de drepturi de poluare au fost condamnați la ani de închisoare, iar aceștia și-au condus afacerile prin intermediul Deutsche Bank.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ex-Deutsche-Bank-Mitarbeiter-vor-Gericht-article17001661.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 8 =