FOTO ITALY

Foto Virgilio Bardossi_2 Firenze - ItaliaFOTO ITALY

Artistul fotograf  italian Virgilio Bardossi, vine la Oradea pentru a-si prezenta operele. Miercuri 26 martie 2014,incepand cu  orele 18:00, galeria “Euro Foto Art” din Oradea  va gazdui, timp de doua zile, expozitia reputatului artist fotograf Virgillo Bardossi din Firenzia, Italia.

Expozitia va cuprinde 75 de fotografii in format 40×50 cm, grupate pe mai multe cicluri: “Peisaje”, “Nud”, “Apa Mare din Venetia”, Ţări”, “Pentru o găleată de apă”, “Mimi în Veneţia”, “Maramureş sfârşit de Mileniu” şi “Lumea din Maramureş”.  De profesie litograf, Virgilio Bardossi, a participat cu lucrarile sale la numeroase saloane nationale si internationale de arta fotografica, obtinand zeci de medalii si premii. Este posesorul al celor mai mari distinctii oferite de  Federatia Internationala de Arta Fotografica.

A participat alaturi de artistul fotograf Stefan Toth, la mai multe Congrese FIAP cu  proiectii de digiporama.Cei interesati sunt asteptati la expozitia organizată în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservare şi promovarea Culturii Tradiţionale Bihor şi Clubul Fotografic „Nufărul” Oradea. Durata acesteia fiind de numai doua zile, pana la data de 28 martie orele 12:00, iar accesul publicului vizitator este gratuit.

—————————————————————————————————————————————————————————–regular_smile………Cand Dumnezeu a inceput sa creeze lumea, a facut la fiecare tara cateva defecte. Tot asa pana a venit randul Italiei. Dumnezeu a facut-o atat de perfecta. Apele limpezi, iarba verde, fructele crude si animalele pasnice. Sf. Petru necrezandu-si ochilor il intreba pe Dumnezeu:
– Inaltimea Voastra, pana acum ati facut cate un defect la fiecare tara, dar de ce la Italia nu?
La care Dumnezeu:
– Ai rabdare pana fac Italienii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 79