Frankfurt punctează prin yoga în aeroport

img_0389

Turiștii vor să călătorească tot mai des în format individual, iar aeroporturile vor să țină pasul cu tendințele. Cel din Frankfurt am Main vrea să introducă noi servicii precum săli de yoga sau Entertainment Lounge pentru a satisface diferitele nevoi ale călătorilor.

Prin 96 de companii aeriene, 290 de destinații din 98 de țări și peste 61 de milioane de pasageri care i-au trecut pragul anul trecut, Frankfurt face parte dintre cele mai mari aeroporturi din lume și ocupă după Londra, Paris și Istanbul locul patru în Europa.

Chiar și pe Main există cerințe noi și tot mai diverse. Thomas Kirner este liderul serviciului de calitate de pe aeroportul Frankfurt și el crede că aeroportul trebuie să se adapteze cerințelor călătorilor. Dificil este faptul că există dorințe tot mai diverse ale acestora.

Cei care călătoresc în scop de afaceri vor să lucreze în liniște pe laptop și să utilizeze eficient timpul dinaintea zborurilor, familiile cu copii vor să aibe parte de divertisment, iar alții au nevoie de un bun sistem de orientare, în special cei care calcă pentru prima dată pragul unui aeroport.

Frankfurt am Main a introdus unele servicii inovative, pentru a satisface toate grupele de clienți: săli de yoga, zone de relaxare și Silent Chairs pentru divertisment, un Gaming World pentru cei împătimiți și bănci moderne de lucru pentru cei care nu se pot despărți de job. Ele sunt puse gratuit la dispoziția călătorilor, spune directorul de servicii. Noile săli de yoga există deja în terminalele 1 și 2.

http://www.n-tv.de/reise/Frankfurt-will-mit-Flughafen-Yoga-punkten-article19363886.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 20