Franța este bolnavă

2014-09-10T153653Z-832816283-PM1EA9A1CG501-RTRMADP-3-FRANCE-POLITICS

“Franța este bolnavă”
Pentru că Franței îi merge oricum, numai bine nu, guvernul socialist este obligat la reforme. Nou Ministru al Economiei, Macron, vorbește foarte simplu. În opinia sa, guvernul stă atât de prost pentru că nu se văd rezultatele reformei.

La scurt timp după votul de încredere în reformele guvernului socialist de la Paris, noul ministru al economiei, Emmanuel Macron a emis un diagnostic amar pentru țara sa: Franța este bolnavă. Declarația ministrului a apărut pe postul de radio Europa 1. Câțiva ani a existat o febră în această țară care a dus la șomaj în masă. Aripa dreaptă a sociliștilor lui Macron a tras concluzia că reformele sunt inevitabile. Nu există nici o altă alegere pentru a merge mai departe, decât să se continue reformarea economiei.

Economiile și reforma guvernului socialist sub conducerea președintelui François Hollande este controversată. După criticile venite din partea miniștrilor de stânga, Hollande la sfârșitul lunii august a remaniat pentru a doua oară guvernul în cinci luni de zile. Prin urmare, primul ministru Manuel Valls, care a rămas în fruntea noii echipe și de asemenea, parte din aripa dreaptă a partidului, a prezentat, marți, un vot de încredere în parlament.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Frankreich-ist-krank-article13625336.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1